Home Julkonsert med stjärnglans

Julkonsert med stjärnglans

Välkomna till julkonsert i Gustavsbergs kyrka där jazz möter renässans och där klassiska jultoner blandas med musik av Chopin och Monteverdi.

Konserten blir ett speciellt och unikt musikaliskt framförande av Sveriges främsta jazzmusiker tillsammans med Gustavsbergs vokalensemble under ledning av dirigent Helena Engardt.

Medverkande:
Gustavsbergs Vokalensemble
Jan Lundgren |
Piano
Viktoria Tolstoy |
Sång
Hans Backenroth |
Bas
Helena Engardt |
Dirigent

Observera att konserten ges både kl 15 och 18.

Fri entré, varmt välkommen!

❗ Observera att giltigt vaccinationsbevis krävs i enlighet med gällande regler för sammankomster med fler än 100 deltagare. Läs mer på församlingens hemsida.


Vänligen notera: Kören uppmärksammar noggrant rekommendationerna med anledning av covid-19 och följer dessa vid både övning och konsert. Vi reserverar oss för att rådande omständigheter kan medföra att konserten ställs in eller ändras gällande exempelvis datum, form, program och medverkande. Vi undersöker även möjligheterna till livesändning och/eller inspelning. Publik kommer att placeras i kyrkan enligt gällande rekommendationer. Vi förutsätter att du som känner minsta sjukdomssymptom väljer att avstå från att uppleva konserten på plats.


Gustavsberg-Ingarö församling

Datum

04 dec 2021
Expired!

Tid

15:00
Gustavsbergs Kyrka

Plats

Gustavsbergs Kyrka
Värmdögatan 1, Gustavsberg
Evenemanget på Facebook

Medverkande